1 Star Ship

Oyunun yüklenmesini bekleyiniz. Daha sonra sırasıyla start game,submit,go butonlarına tıklayarak oyuna başlayınız.Oyun mouse ile oynanmaktadır.

4 / 5 (2 üyenin oyu)
10 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
11 yıl önce eklendi - Batman
"Batman" macera ve aksiyon içerisinde geçen günlerden birine sizde ortak olun! Kahramanımıza yardım edin Kötüleri yenin! Nasıl Oynanır ? Yön Tuşları ile yönlendirin. CTRL Tuşları ile Saldırın! Kontrol Tuşları Resimleri: Yönlendir!
7 yıl önce eklendi - Trenle Nakliyat
Nakliye şirketi uzun yollara güzel bir çözüm bulmuş ve artık uzak şehirlere "Trenle Nakliyat" yapılıyor. Ama Tren kullanmak o kadar kolay da değil, bu zor görev sizi bekliyor? Nasıl Oynanır? Yukarı yön tuşu ile treni ilerletin. Tabi bazı eğimli yollarda destek gerekebilir bu desteği sol altta dolmakta olan bölüm sağlayacak "space" tuşu ile destek alabilir ya da hızlanabilirsiniz. Kontrol Tuşları: Trenle Nakliyat oyunu Trenle Nakliyat oyna
11 yıl önce eklendi - İkizkuleler
JOUER ile oyuna başlıyorsunuz.İkizkulelere saldıran uçakları yok etmeniz lazım,yoksa kuleler elden gediebilir.Mouse ile oynayabilirsiniz.
7 yıl önce eklendi - Polis Eğitim Akademisi
Kahraman polisleri eğitim akademisinde gereken görevleri yapmak için eğitin ve onlara tam destek verin onlar sizlerin hayatını kurtarmak için kendi hayatlarını tehlikeye atanlar... Nasıl Oynanır? Fare ateş et, Tab silah değiştir Oyun Tuşları: oyun ve Tab Tuşu