Acele Posta

Merkeze gelen postalar Şehrin diğer ilçelerine götürülmeleri lazım... Bu şehrin kahraman postacısı sen ol ! Bütün postaları kamyonete doldur ve gideceği yere sağ salim ilet ! Nasıl Oynanır ? Yön Tuşları ile Yönlendirin ! Eğer araba ters dönerse "R" tuşuna basın !

4 / 5 (10 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
9 yıl önce eklendi - Balon kopter
Balonları tehlikeleri göze alarak patlatan helikoptere Balon kopter ismi verdik ama ... Mouse ile helikopteri balonları patlatması için yönlendiriyoruz....Güzel bir beceri oyunu
8 yıl önce eklendi - Farkı Farket
fark bul bulmacalarının oyununu oynamak istermisiniz? bu oyun tam size göre iki resim arasındaki farkı bulup fare yardımı ile yuvarlak içine alın. ilerleyen bölümlerde zorlanacaksınız.
10 yıl önce eklendi - Bebek topu
Bebek topu zeka-beceri karışımı zevkli bir oyun oyunda yukarıdan düşen topları bebek sepetine koymaya çalışacaksınız ancak bunu yaparken topun düşeceği yere koyacağınız üçgenleri kullanacaksınız. Üçgenleri koymak için MOUSE ile tıklayacak ve üçgenleri döndürmek için tekrar tıklayacaksınız.
8 yıl önce eklendi - Shrek - Benzer Karakter
Bu oyunda Shrek adlı filmin karakterlerinin kartları bulunmakta ... Size düşen görev aynı karakterleri bulmak ... Nasıl Oynanır ? Mouse ( fare ) ile kartları tıklayın !