Alanını Savun

Alanınızı savunmanız için askerlerinizi v.b güvenlik seviyelerinizi geliştirmeniz lazım bölgenizi savunun... Nasıl Oynanır? Fare sol tık ile adam yerleştirin v.b Oyun Tuşları: oyun

4 / 5 (6 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
8 yıl önce eklendi - Derebeylik
Bu oyun 2007 sonuna kadar yapılmış en iyi stratejik rol yapma oyunudur. Bu oyunda onlarca kasaba ve yüzlerce farklı silah, kalkan gibi nesne bulunmaktadır.
8 yıl önce eklendi - Genç savaşcı
Genç savaşcı düşanlarına karşı tek başına savaşmak için mücadele vermektedir. Sizde yardım etmek isterseniz fare sol tuşu ile ateş edebilir yön tuşları ile saldırabilirsiniz.
6 yıl önce eklendi - Cermen Akıncılar
Savaşçı karakterleri ile bilinen Cermenler yine yeni bir mücadelenin peşindeler. Bir strateji oyunu olan bu oyunu oyunun yönlendirmeleri ile algılayıp son derece güzel bir plan ile ilerletmelisin. Oyun içerisinde Cermen halkına ait önemli karakterler mevcut. Sıcak savaş öncesi stratejini göstermelisin. Nasıl Oynanır? Sadece Mouse(fare) sol tık veya yön tuşları ile oyunu oynayabilirsiniz.
6 yıl önce eklendi - Zombi Patlat
Zombi Patlat Oyunumuzda platform üzerindeki zombilerin imha edilmesi gerekiyor.Size Verilen Tnt Tipi patlayıcıları uygun yerlere yerleştirin.