Bölgeni Koru

Bölgenize düşmanlar saldırıyor bu önemli bir durum, sizin de bölgenizi korumanız gerekiyor eğer bölgeniz yok olur ise kaybedersiniz kazanmak için size saldıran tüm düşmanları öldürmelisiniz topladığınız paralarla ise silah vb gibi şeyler alabilirsiniz. Nasıl Oynanır? Fare sol tık tuşu ile saldıran askerlere ateş edebilirsiniz. Oyun Tuşları: Bölgeni Koru

4 / 5 (8 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
11 yıl önce eklendi - Panda Golf 2
play yazan yere tıklayarak oyuna başlayın. Fareyi topun kenarında gezdirerek bayrağa yakın olacak şekilde açıyı belirleyip fırlatın.
8 yıl önce eklendi - Topa Yön Ver
Tam bir Zeka ve Beceri oyunu olan bu oyun kendinizi geliştirmeye ve olaylar karşısında daha pratikleştirme amaçlıdır... Hem kendinizi geliştirip hem de eğlenin ... Oyun içi Notlar : "Tüm Yıldızları top ile toplamalısınız !" "İleri ki bölümlerde birden fazla top olacağı için renklerine dikkat etmelisiniz !" Nasıl Oynanır? Sol Tık ile Alt bölümden "Tahta" , "Zıpzıp" ve "El" seçeneklerini kullanarak topu yönlendirin ! Kontrol Tuşları Resimleri : Tıkla !
6 yıl önce eklendi - Kaleye yuvarla
Topu düzgün setler oluşturarak topu kaleye yuvarlamaya çalışın.Çok diatli ve akılcı davranmanız gerekir,yoksa o kadar kolay değil.
8 yıl önce eklendi - Panoramik
İpuclarını birleştirip oyunu bitirebilirsiniz. fare yardım ile odada dolaşabilirsiniz.