Büyük İş Makinesi

"Büyük İş Makinesi" yine iş başında! En zor, en ağır ve en tehlikeli görevler onun işi. Bu aksiyon dolu dakikalara sizde hazır mısınız? Oyun İçi Notlar: " Başlangıçta "space" tuşu ile yükün tamamını alın!" Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile yükü yükleyin! Oyun Tuşları: Yönlendir! ve Yükü Yükle!

4 / 5 (37 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
7 yıl önce eklendi - Top savaşı
Top savaşı oyunu,baştan sona aksiyon dolu.Tabi beceri de istiyor.Mouse ile topun açısını ayarlayıp düşman kalelerini darmadağın edin..
11 yıl önce eklendi - Hava Kuvvetleri
Hava sahasında bulunan balonlara çarpmadan uçağınızı sürmeniz gerekiyor! Hava sahasında bulunan balonlara çarpmadan uçağınızı sürmeniz gerekiyor!
9 yıl önce eklendi - Savaş gemisi
muhteşem bir aksiyon oyunu daha sizlerle...Aksiyonun tadını çıkaracağınızı düşündüğümüz bir oyun. Oyundaki amacımız gemimizi yöneterek düşman gemilerini batırmak ve denizi geçmek olacaktır. Oyun yüklenince nev game'e tıklalıyız.oyunu başlatabilmemiz için kendimize bir rütbe seçmeliyiz.Captain(Kaptan),Colonel(Albay)ve Admiral(Amiral)'den birine tıklayıp start the battle' tıkladıktan sonra oyun açılacaktır ve karşıdan bize ateş eden savaş gemileri görülecektir.Bizim de onlara ateş etmemiz ve gemileri batırmamız gerekiyor.Bunun için, f,Ctrl ve spaces(boşluk)tuşlarına basmalıyız.Geminin iki yan kısmından ateş edebiliriz.Onun için geminin yönünü düşmana doğru çevirmeliyiz.Bunun için klavyedeki yön tuşlarını veya A,W,D tuşlarını kullanabiliriz.Bu şekilde devam ederek savaşı kazanmaya çalışmalıyız.Çok eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyun.İyi eğlenceler...
11 yıl önce eklendi - Çağ Savaşı
Oyun yüklenince sırasıyla PLAY,PLAY,Normal butonlarına tıklayınız. Sağ üst köşedeki menüden silahlari ve askerleri çağınızı ayarlıyabilirsiniz. Hedef düşman kalesini yok etmek kendinizinkini korumaktır.