Büyük İş Makinesi

"Büyük İş Makinesi" yine iş başında! En zor, en ağır ve en tehlikeli görevler onun işi. Bu aksiyon dolu dakikalara sizde hazır mısınız? Oyun İçi Notlar: " Başlangıçta "space" tuşu ile yükün tamamını alın!" Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile yükü yükleyin! Oyun Tuşları: Yönlendir! ve Yükü Yükle!

4 / 5 (37 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
7 yıl önce eklendi - Çılgın Tank
Çılgın Tank iş başında! Dünya'nın büyütün bombalarına karşı dayanıklı bir tank inşa edildi ve bu tank savaş uçakları ile adeta dalga geçiyor. Bomba dibinde patlıyor havaya uçuyor ve uçakları patlatıyor. Oyun içi Notlar: "Bombanın altınızda patlaması sizi havaya doğru uçuracaktır. Birden fazla uçağı patlatmanız level atlamakta yardımcı olur..." Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ya da W,A,S,D tuşlarını kullanın! Oyun Tuşları: Yön! ya da WASD
11 yıl önce eklendi - Saldırı
Benzerlerinin çok olduğu klasik savaş oyunlarından birisi daha. Oyuna başlamak için Space tuşuna basın ve ikinci sayfada New Game seçeneğini işaretleyin. Oyun başlar başlamaz size 5 hak veriliyor ve bu haklar ilerleyen aşamalarda artıyor. Uzay gemisini yönetmek için ok tuşlarını kullanıyorsunuz. Ateş etmek için Space tuşuna basın. İyi eğlenceler.
6 yıl önce eklendi - Canavar saldırganlar
Bunlar resmen canavarlaşmışlar.Aksiyon dolu bir oyun.Continue game ile oyuna başlayıp mouse kullanarak silahınızı ateşleyin..
10 yıl önce eklendi - Hava Kurdu
Yön tuşları ile hava kurdu uçağınızı hareket ettirin ve space ile karşınıza çıkan tüm düşman araçlarını vurun