Canavar saldırısı

Canavarlar size saldıracaklar sizde elinizdeki kılıç ile onları öldürmeye çalışın. Klavyenizdeki yön tuşlarını ve uzun tuşu kullanabilirsiniz.

4 / 5 (2 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
7 yıl önce eklendi - Zıp Zıp Tavuk
Zıp Zıp Tavuk; kahramanımızı önüne çıkan engellerden kurtararak ileryin, macera severler için yapılmış güzel bir oyun Nasıl Oynanır? Ok tuşları ve boşluk tuşu ile kahramanımızı yönlendirin. Oyun Tuşları: Zıp Zıp Tavuk ve Zıp Zıp Tavuk oyna
10 yıl önce eklendi - Avcı sincap
Avcı sincaptan uzak durarak puan toplamaya çalışıyoruz.Yön tuşları ile oynuyoruz.
11 yıl önce eklendi - Muz topla
Yön tuşları ve space tuşunu kullanarak yılanlara yakalanmadan muzları toplamalısın
11 yıl önce eklendi - Roadtrip
Uçan , yüzen tekerlekleri havalanan muhteşem bir araba ama bir o kadar da zorlu yollar sizi bekliyor olucak. Hit the road tuşuna bastıktan sonra gelen ekranda Skip ve Next seçenekleri bulunuyor. Bunlardan Next tuşu oyunun nasıl oynanacağını gösteren bir rehber sunuyor ve bu rehberi okuduktan sonra oyuna başlıyorsunuz. Skip tuşu ise direk oyuna başlamanızı sağlıyor. Oyun ise gayet basit arabınızı oklarla yönlendiriyorsunuz. Hız için yukarı sağa dönmek için sağ ve sola dönmek içinde sol oka basmanız yeterli. Ayrıca Space tuşu ilede arabanıza oynadığınız bölüme göre farklı özellikler katabiliyorsunuz. Yapmanız gereken herhangi bir araca veya engele çarpmadan hızlı bir şekilde sürerek bölümleri geçmeniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken çarptığınızda kaybettiğiniz gücü yolda karşınıza çıkan kırmızı renkli gaz kutularını toplayarak geri kazanabilirsiniz. Unutmayın güç sıfırlandığında oyun biter. Bir de aracınızın özel yeteneklerini kullandıkça aracın sağ alt köşesinde SPECIAL yazan çubuğun altında bulunan göstergenin de düştüğünü göreceksiniz. İşte bu gösterge sıfırlanınca aracınızın yeteneklerini kullanamıyorsunuz. Ancak yolda karşınıza çıkan mavi renkli kristalleri toplayarak aracınızın özel yeteneklerini devamlı kullanabilirsiniz. İşiniz oldukça zor kolay gelsin...