Hanedan Sokağı

Film sahnelerini aratmayan mukemmel bir oyun ... Akıl , mantık ve zeka işte muhteşem üçlü ve beceriniz sayesinde bu korkulu oyunla eğlenin ... Nasıl Oynaır ? Yön Tuşları ile Yönlendirin ... Kapılardan "Space" Tuşu ile geçebilirsiniz ... Z ve X tuşları atak Yönlü tuşlardır ...

4 / 5 (2 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
7 yıl önce eklendi - Ağacı Koru
İmkansızları başaran Doğa Savaşçısı şimdi "Ağacı Koru" adlı görevde, yer altından çıkan canavarlara karşı bu Ulu Ağacı Korumak gerekiyor. Editör'den Tüyolar: "Q,W ve E tuşları ile kısa zamanlı da olsa size yardım edecek bir kaç varlık oluşturabilirsiniz. Fakat gerekli enerjiye sahip olmak için birkaç canavarı kendiniz öldürmeniz gerekiyor!" Dikkat! "Ağacı Koru" görevinde ağacında belirli bir canı var... Oyunu Genişlet Tuşunu Kullanarak Daha geniş bir açıdan bakabilirsiniz! Nasıl Oynanır? Mouse (fare) ile hedef belirleyin ve sol tık ile saldırın! Oyun Tuşları: Ağacı Koru
10 yıl önce eklendi - Gemi savunma
Geminizi düşman uçaklarına ve atılan bombalardan korumaya çalışıyorsunuz.Mouse ile topu yönetiyorsunuz.
10 yıl önce eklendi - Öfkeli kamyon
O kadar öfkeli ki;önüne geleni kırıp geçiriyor.Ateşli silahı ile.İlerlerken paraları almayı utunmuyoruz.Yön tuşları ile kamyonu yönlendirip,space tuşu ile ateş ediyoruz.
7 yıl önce eklendi - Gece Yarısı Gezinti
Gece yarısı bisikletinizle gezmek ister miydiniz? Hava biraz karanlık ve fırtına var bu gece! Sakin fırtınaya yakalanma! Nasıl Oynanır? Sağ yön tuşu ile ilerleyin! Yukarı ve aşağı tuşu ile dengenizi sağlayın! Oyun Tuşları: gece yarısı gezinti oyunu