Hayalet Hacker

"Hayalet Hacker" adlı bu oyun güzel bir savaş ve strateji içerikli bir aksiyon oyunudur! Sadece nereye neyi yerleştireceğinizi bilmeniz gerekiyor! Oyun Tüyoları: "Silahları satın alabilmek için gerekli para puana ihtiyacınız var, bunun içinde canavarları öldürün!" Nasıl Oynanır? Sol tık ile alt bölümden silah ve ek özellik alabilirsiniz. Oyun Tuşları: Hayalet Hacker

3 / 5 (15 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
11 yıl önce eklendi - Mobiletli Avcı
Sağ-sol ok tuşları ile motorlu savaşçıyı hareket ettirin, yukarı ok tuşu ile zıplatın spacebar ile ateş ederek yolda ilerleyin.
11 yıl önce eklendi - 1 Star Ship
Oyunun yüklenmesini bekleyiniz. Daha sonra sırasıyla start game,submit,go butonlarına tıklayarak oyuna başlayınız.Oyun mouse ile oynanmaktadır.
8 yıl önce eklendi - İş Kamyonu
"İş Kamyonu" yine görev başında, son derece heyecanlı geçecek mükemmel görevler sizleri bekliyor! Ustalığınızı "İş Kamyonu" ile gösterin! Oyun içi Notları: "Başlangıçta kamyona yükleme için biraz beklemelisin! En sona ulaştığında vakum makinesi yükü içine doğru çekecektir!" Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile Yönlendir! Oyun Tuşları: Yön Ver!
11 yıl önce eklendi - Biyoloji Uzayı
Play deyiniz. Daha sonra 9 kez space tuşuna basark oyuna başlayınız oyun A,S,D tuşları ile oynanıyor.