Hayalet Hacker

"Hayalet Hacker" adlı bu oyun güzel bir savaş ve strateji içerikli bir aksiyon oyunudur! Sadece nereye neyi yerleştireceğinizi bilmeniz gerekiyor! Oyun Tüyoları: "Silahları satın alabilmek için gerekli para puana ihtiyacınız var, bunun içinde canavarları öldürün!" Nasıl Oynanır? Sol tık ile alt bölümden silah ve ek özellik alabilirsiniz. Oyun Tuşları: Hayalet Hacker

3 / 5 (15 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
7 yıl önce eklendi - TIR Şoförü
"TIR Şoförü" olmak çok zor ... Hele birde bu işi yabancı ülkelerde yapıyorsanız ! Her türlü suç ve yasa dışı işlevler ... Aksiyon içinde bir yolculuk ! Nasıl Oynanır ? Yön Tuşları ile Yönlendirin ! 1,2 ve 3 tuşları ile Tırın hızını belirleyin ! Bazı bölümlerde "mause" yönetimi gerekebilir ... Kontrol Tuşları Resimleri : Yön ver ! ve 1,2,3 Tuşları ve Tıkla !
10 yıl önce eklendi - 1 Star Ship
Oyunun yüklenmesini bekleyiniz. Daha sonra sırasıyla start game,submit,go butonlarına tıklayarak oyuna başlayınız.Oyun mouse ile oynanmaktadır.
10 yıl önce eklendi - TANK
Oyun yüklendikten sonra New Game ve ok deyiniz. Oyun mouse ve yön tuşları ile oynanıyor.
7 yıl önce eklendi - Ninja'nın İntikamı
Arkadaşları uykuda iken öldürülen ninja intikam peşinde ... Bu hırs dolu ninjaya yardım edecek misin ? Nasıl Oynanır ? Yön tuşları ile hareket ettirin ... A tuşu ile de saldırın ..