Hayalet Hacker

"Hayalet Hacker" adlı bu oyun güzel bir savaş ve strateji içerikli bir aksiyon oyunudur! Sadece nereye neyi yerleştireceğinizi bilmeniz gerekiyor! Oyun Tüyoları: "Silahları satın alabilmek için gerekli para puana ihtiyacınız var, bunun içinde canavarları öldürün!" Nasıl Oynanır? Sol tık ile alt bölümden silah ve ek özellik alabilirsiniz. Oyun Tuşları: Hayalet Hacker

3 / 5 (15 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
7 yıl önce eklendi - Tünel saldırısı
Süper bir aksiyon dolu oyun.Tünelde uçağınızla engellere takılmadan manevranızı doğru bir şekilde yaparakhedefleri yok etmelisiniz.Play a tıklayıp kolay-zor seçimi yapınız.Space e bir kaç kez tıklayarak oyuna başlayın.Yön tuşları ile kullanın uçağınızı
8 yıl önce eklendi - Ninja'nın İntikamı
Arkadaşları uykuda iken öldürülen ninja intikam peşinde ... Bu hırs dolu ninjaya yardım edecek misin ? Nasıl Oynanır ? Yön tuşları ile hareket ettirin ... A tuşu ile de saldırın ..
10 yıl önce eklendi - Uçak savaşı
1. Oyunun yüklenmesini bekle 2. Yukarda soldaki FİGHT yazısına bas 3. Oyna. Yön tuşları ile uçağına yön ver.BOŞLUK TUŞU ile: Özel roketlerini kullan.FARE: Nişan al ve ateş etmelisiniz. Düşmanın ucaklarını düşürüp level atlamaya çalışınız.
11 yıl önce eklendi - Görevimiz tehlike
Görevimiz Tehlike güzel bir aksiyon oyunu.. oyunu oynamak için mousu kullaniyoruz.. karsımıza gelen düsmanları öldürerek ilerliyoruz mermimiz biterken "R" simgesi çıkıyor ona tıklayarak mermi doldurabiliyoruz.. iyi eglenceler..