Koşucu

Maceraya hazır mısınız o zaman tam size göre bir oyun, engelleri atlayıp çıkışa gitmemiz lazım her bölümde yeni maceralar sizlerle iyi şanslar... Nasıl Oynanır? W, a, s, d, yada ok tuşları ile zıpla, ileri, geri, sağ, sol, eğilme hareketlerini yapabilirsiniz Oyun Tuşları: Kosucu oyna veya kosucu play

4 / 5 (5 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
8 yıl önce eklendi - Korku Evi
Yanlışlıkla gece vakti bir eve girdiniz ... Ama İçerde Zombiler, cadılar, kurt adamlar ve bir sürü canavarlar sizi bekliyor ... Elinizde sayılı sarımsak var ve acele etmelisiniz.. Anahtarı bulup bir an evvel oradan çıkmalısınız ... Nasıl Oynanır ? Yön tuşları ile yönlendirin ... Anahtarı bulun kapıya yönelin ...
11 yıl önce eklendi - Kale Kedi
SKIP ve NEW GAME deyiniz. Oyun yön tuşları sapce tuşu ve ctrl tuşu ile oynanıyor.
8 yıl önce eklendi - Batmanin Görevi
Batmanin bu oyunu level atlamalı ilk levelde uçarak çatıdan düşmeden gidin ikinci levelde yerdeki düşmanları yok edin uzun tuş uçmak için A atış için S tuşuda yumuk atmak için kullanabilirsiniz.
11 yıl önce eklendi - Süper kedi
Ardarda gelene iki japon yazısına tıklayarak oyuna başlıyorsunuz.Sağ tarafta gösterilen sayı kadar düşman vur ve bölüm bölüm ilerle.Oyun sadece mouse ile oynanıyor.