Kozmik Savaş

Gerçek adı "Cosmic Defender" olan bu oyun, rapidshare.com adlı sitede üyelerin upload (karşıya yükleme) ya da download (karşıdan yükleme) yaparken beklerken sıkılmamaları için oluşturulmuş güzel ve noslaljik bir oyun! Oyun İçi Notlar: "Space tuşu ile oyuna başlıyoruz, bütün böcekleri öldürün!" Nasıl Oynanır? Yön tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile ateş edin! Özel yeteneklerinizi nasıl kullanacağınız size belirtilecektir. Oyun Tuşları: Yönlendir ve Başla ve Ateş Et

4 / 5 (2 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
10 yıl önce eklendi - Gemi savunma
Geminizi düşman uçaklarına ve atılan bombalardan korumaya çalışıyorsunuz.Mouse ile topu yönetiyorsunuz.
11 yıl önce eklendi - Batman
"Batman" macera ve aksiyon içerisinde geçen günlerden birine sizde ortak olun! Kahramanımıza yardım edin Kötüleri yenin! Nasıl Oynanır ? Yön Tuşları ile yönlendirin. CTRL Tuşları ile Saldırın! Kontrol Tuşları Resimleri: Yönlendir!
10 yıl önce eklendi - Tank saldırısı
Tankına atla, tüm düşmanları öldür! Oyun Şekli:A veya Sol yön tuşu ile sola, D veya Sağ yön tuşu ile sağa hareket et, W ile roket at, Boşluk ile otomatik ateş modunu aç. Fare (mouse) ile nişan al ve ateş et!
11 yıl önce eklendi - Dedektif Halil
Dedektif halilin maceraları