Kozmik Savaş

Gerçek adı "Cosmic Defender" olan bu oyun, rapidshare.com adlı sitede üyelerin upload (karşıya yükleme) ya da download (karşıdan yükleme) yaparken beklerken sıkılmamaları için oluşturulmuş güzel ve noslaljik bir oyun! Oyun İçi Notlar: "Space tuşu ile oyuna başlıyoruz, bütün böcekleri öldürün!" Nasıl Oynanır? Yön tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile ateş edin! Özel yeteneklerinizi nasıl kullanacağınız size belirtilecektir. Oyun Tuşları: Yönlendir ve Başla ve Ateş Et

4 / 5 (2 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
10 yıl önce eklendi - Rus jipi
Uçakları jipdeki havanlarla yok etmeye çalışıyoruz.Bombalardan kaçmaya çalışın.Yoksa siz imha olursunuz.
8 yıl önce eklendi - İş Kamyonu
"İş Kamyonu" yine görev başında, son derece heyecanlı geçecek mükemmel görevler sizleri bekliyor! Ustalığınızı "İş Kamyonu" ile gösterin! Oyun içi Notları: "Başlangıçta kamyona yükleme için biraz beklemelisin! En sona ulaştığında vakum makinesi yükü içine doğru çekecektir!" Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile Yönlendir! Oyun Tuşları: Yön Ver!
10 yıl önce eklendi - Atak zamanı
Amacımız motorsikletle giderken düşmanların silahlarından kaçmak ve onların motorlarını patlatmak. Yön tuşlarını kullanıyoruz.Mause ilede hedefi belirleyip sol tuşuyla ateş ediyoruz.Start ile oyuna başlıyoruz.
3 yıl önce eklendi - Şövalye
Atın hazır ve mızraklar keskin. At üstünde mızrağın ile hünerlerini gösterme zamanı. Düzenlenen turnuvalarda rakiplerini yen ve seyircilerden alkış topla. Gücünü topla ve hedefini vurarak düşmanlarını atlarından düşür. Zamanlama ve iyi nişan alman senin yararına olacaktır. Mızrağını geç kaldırır ve kötü nişan alırsan attan düşersin dikkatli ol.