Kozmik Savaş

Gerçek adı "Cosmic Defender" olan bu oyun, rapidshare.com adlı sitede üyelerin upload (karşıya yükleme) ya da download (karşıdan yükleme) yaparken beklerken sıkılmamaları için oluşturulmuş güzel ve noslaljik bir oyun! Oyun İçi Notlar: "Space tuşu ile oyuna başlıyoruz, bütün böcekleri öldürün!" Nasıl Oynanır? Yön tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile ateş edin! Özel yeteneklerinizi nasıl kullanacağınız size belirtilecektir. Oyun Tuşları: Yönlendir ve Başla ve Ateş Et

4 / 5 (2 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
8 yıl önce eklendi - Ninja'nın İntikamı
Arkadaşları uykuda iken öldürülen ninja intikam peşinde ... Bu hırs dolu ninjaya yardım edecek misin ? Nasıl Oynanır ? Yön tuşları ile hareket ettirin ... A tuşu ile de saldırın ..
10 yıl önce eklendi - Deniz savaşı
Amacımız düşman kuvvetlerini yok etmek.Oldukça heyecan verici bir oyun.Ses efekti gayet hoş. New Game ile oyuna giriş yapıyoruz.PLAY'a tıklayıp 3 uçaktan birini seçiyoruz.Mouse ile uçağımızı yönlendirirken sol tuşla ateş ediyoruz,Space tuşu ile de bomba atıyoruz gemilere.
11 yıl önce eklendi - Paralel Tazminat
Start ve DROP'a tıklayınız. Oyun yön tuşları ve Space tuşu ile oynanıyor.
8 yıl önce eklendi - Büyük İş Makinesi
"Büyük İş Makinesi" yine iş başında! En zor, en ağır ve en tehlikeli görevler onun işi. Bu aksiyon dolu dakikalara sizde hazır mısınız? Oyun İçi Notlar: " Başlangıçta "space" tuşu ile yükün tamamını alın!" Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile yükü yükleyin! Oyun Tuşları: Yönlendir! ve Yükü Yükle!