Mahkum Dünya

Uzaydan gelen yaratıklar Dünya'yı ele geçirmeye çalışıyor. Onlara Bu fırsatı verme ve Dünya'nı koru! Editör'ün Notu: "Mahkum Dünya adlı oyun Tower yani kule oyunlarının benzeridir. Fakat Zorluk dereceleri daha profesyonel şekilde ayarlanmıştır." Nasıl Oynanır? Sol tık ile paranıza göre kule inşa edebilirsiniz ve onları "upgrage" seçeneği ile seviyelerini artırabilirsiniz! Oyun Tuşları: Mahkum Dünya

3 / 5 (10 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
6 yıl önce eklendi - Kavgacı Çocuklar
Kavgacı Çocuklar Oyunumuzda saldırıya uğrayan çocuğu korumalısınız.Yön tuşları yardımıyla oyuncuyu kontrol edebilir,ayrıca A ve S tuşlarıyla size yapılan ataklara karşı kendinizi koruyabilirsiniz.İyi Oyunlar
6 yıl önce eklendi - Cermen Akıncılar
Savaşçı karakterleri ile bilinen Cermenler yine yeni bir mücadelenin peşindeler. Bir strateji oyunu olan bu oyunu oyunun yönlendirmeleri ile algılayıp son derece güzel bir plan ile ilerletmelisin. Oyun içerisinde Cermen halkına ait önemli karakterler mevcut. Sıcak savaş öncesi stratejini göstermelisin. Nasıl Oynanır? Sadece Mouse(fare) sol tık veya yön tuşları ile oyunu oynayabilirsiniz.
8 yıl önce eklendi - Bilgisayarını Kurtar
Bilgisayarına saldırmakta olan bin türlü virüsten koru, bilgisayarını koru ve onu hızlı bir defansla güvenlik altına al! Korumakta olacağınız bilgisayarın özellikleri: - 4 GB Ram ve 64 bit - Pintel marka işlemci olduğu biliniyor. Oyun İçi Notlar: "Oyunun hızını sağ alt tarafta ">" işaretiyle yanmakta olan tuşa tıkladığınızda ">>" olur ve oyun iki kat daha hızlı ilerler!" Nasıl Oynanır? Sol tık ile sağ bölümdeki silahlardan paranızın yettiği kadarını seçip! Korumak ve Güvenlik altına almak istediğiniz bölgeye yerleştirin. Oyun Tuşları: Sol tık!
8 yıl önce eklendi - Delta Force - Yabancı 4
SAvaş Ve Becerinin birleştiği nokta ... Teröristler bir bölgede kamp kurmakta ... Sizin Takımlarınız her an çatışmanın içerisinde kalabilir ... Nasıl Oynanır ? Mouse ( fare ) İle hedef tutabilir ... W ile Zoom açabilir ve tekrar S ile zoom'u kapatabilirsiniz ... Space (boşluk ) tuşu en önemli işlevde Takımlarınıza bölge seçebilir ve o takıma geçebilirsiniz ...