Polis Eğitim Akademisi

Kahraman polisleri eğitim akademisinde gereken görevleri yapmak için eğitin ve onlara tam destek verin onlar sizlerin hayatını kurtarmak için kendi hayatlarını tehlikeye atanlar... Nasıl Oynanır? Fare ateş et, Tab silah değiştir Oyun Tuşları: oyun ve Tab Tuşu

4 / 5 (272 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
8 yıl önce eklendi - Empires 3 Okcusu
Empires 3 flash oyununun okcusunu oynamak istermisiniz? Karşıdan gelen düşmanlara ok atmak ve nişan almak için fare yardımını kullanabilirsiniz.
11 yıl önce eklendi - Canavar araba
Yol sizin.Evinize diğer arabaların üzerinden de giderek tezce varabilirsiniz.Bir şartla polise yakalanmadan,sağdan soldan darbe yemeden.Klavyenin yön tuşlarıyla oynayabilirsiniz.Skip ve Play ile oyuna başlayın.
8 yıl önce eklendi - Profesör Spelunkington
"Profesör Spelunkington" ile aksiyon ve maceranın içerisinde olduğunuzu bile fark etmeyeceksiniz, Professör'ün kötülere karşı verdiği mücadelede yer almak sizi farklı dünyalara da götürebilir! Oyundan Notlar: "Oyun içerisinde verilen yön ve tuş komutlarına dikkat edin." Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile kontrol edin ve "space" (boşluk) tuşu ile zıplayın! "X" tuşu ile de düşmanları yenebilirsiniz. Oyun Tuşları: Profesör Spelunkington Kontrol et! ve Profesör Zıplat!
8 yıl önce eklendi - Ninja'nın İntikamı
Arkadaşları uykuda iken öldürülen ninja intikam peşinde ... Bu hırs dolu ninjaya yardım edecek misin ? Nasıl Oynanır ? Yön tuşları ile hareket ettirin ... A tuşu ile de saldırın ..