İş Kamyonu

"İş Kamyonu" yine görev başında, son derece heyecanlı geçecek mükemmel görevler sizleri bekliyor! Ustalığınızı "İş Kamyonu" ile gösterin! Oyun içi Notları: "Başlangıçta kamyona yükleme için biraz beklemelisin! En sona ulaştığında vakum makinesi yükü içine doğru çekecektir!" Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile Yönlendir! Oyun Tuşları: Yön Ver!

4 / 5 (8 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
10 yıl önce eklendi - Tank saldırısı
Tankına atla, tüm düşmanları öldür! Oyun Şekli:A veya Sol yön tuşu ile sola, D veya Sağ yön tuşu ile sağa hareket et, W ile roket at, Boşluk ile otomatik ateş modunu aç. Fare (mouse) ile nişan al ve ateş et!
10 yıl önce eklendi - Öfkeli kamyon
O kadar öfkeli ki;önüne geleni kırıp geçiriyor.Ateşli silahı ile.İlerlerken paraları almayı utunmuyoruz.Yön tuşları ile kamyonu yönlendirip,space tuşu ile ateş ediyoruz.
8 yıl önce eklendi - Kozmik Savaş
Gerçek adı "Cosmic Defender" olan bu oyun, rapidshare.com adlı sitede üyelerin upload (karşıya yükleme) ya da download (karşıdan yükleme) yaparken beklerken sıkılmamaları için oluşturulmuş güzel ve noslaljik bir oyun! Oyun İçi Notlar: "Space tuşu ile oyuna başlıyoruz, bütün böcekleri öldürün!" Nasıl Oynanır? Yön tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile ateş edin! Özel yeteneklerinizi nasıl kullanacağınız size belirtilecektir. Oyun Tuşları: Yönlendir ve Başla ve Ateş Et
7 yıl önce eklendi - Tünel saldırısı
Süper bir aksiyon dolu oyun.Tünelde uçağınızla engellere takılmadan manevranızı doğru bir şekilde yaparakhedefleri yok etmelisiniz.Play a tıklayıp kolay-zor seçimi yapınız.Space e bir kaç kez tıklayarak oyuna başlayın.Yön tuşları ile kullanın uçağınızı