İşaretli Arabalar

Bu zor görevin sana verilme sebebi... Bunu sadece senin başarabileceğini düşünmemizden... Artık Sıra sende zekanı ve becerini kullanarak işaretli araçların işini bitir ... Nasıl Oynanır ? Yön Tuşları ile Yönlendirin! Her araba gibi sizinde sınırlı canınız var... Dikkat edin !

4 / 5 (2 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
11 yıl önce eklendi - Savas Pilotu
Arkarkaya 2 kez PLAY a tıklayar oyuna başlanıyor.Mose ile uçağı yönetebilirsiniz.Boşluk tuşu ile ateş ediyorsunuz.
9 yıl önce eklendi - Asrın savaşı
asrın savaşı gerçekten de.muhteşem bir görüntü ile birlikte gerçege yakın bir gösterim ile asrın savaşını oynamaya ne dersiniz.Çok beğeneceğinizi düşündüğümüz harika bir aksiyon oyunu oyunvitrinin'de sizleri bekliyor...Oyun biraz yavaş açılabilir ama beklemeye değecek kadar güzel bir oyun.yavaş açılmasının sebebi oyundaki görselliğin çok fazla olmasıdır.Bu da oyunun ne kadar kaliteli ve eğlenceli olduğunu göstermektedir. oyuna play'e ve ardından new game'e tıkayıp, oyuncu adını yazdıktan sonra oyunun seviyesini gösteren easy medium veya hard'dan birine tıklayarak oyunu başlatabiliriz.Oyun başlayınca ingilizce olarak oyunda yapmamız gerekenleri anlatan yazılar gelecektir.O yazıların altındaki next tuşuna tıklyarak ilelemeli ve daha sonra da start tuşuna tıklayıp oyuna başlamalıyız.oyundaki hedefimiz düşman helikopter ve uçaklarını düşürmek olacaktır.Bunun için stratejik noktalara yerleştireceğimiz toplarla onlara ateş etmeliyiz.Topu yerleştirmek için sağda açılan menüdeki topa tıklayıp yerleştireceğimiz yere taşımalıyız.Paramızın durumuna göre bir kaç adet top yerleştirebiliriz.Top ile ateş ederken maus ile ateş yönünü ayarlamalıyız.Düşman uçakları hareketli olacaktır ve bize ateş edeceklerdir.Top'un zarar görmesi durumunda sağdaki menuden repair'e tıklayarak top'u tamie edebiliriz.Bu şekilde medium ve hard seviyelerine yükselerek oyundaki zor seviyeye ulaşabilir daha fazla heyeca yaşabiliriz.çok zevkli ve eğlenceli muhteşem bir oyun.İyi eğlenceler...
11 yıl önce eklendi - Tank2008
Tank ile ortada ne varsa imha ediyoruz.A,S D,W ile tank hareket ediyor.Mouse ile ateş ediyoruz.Oldukça eğlendirici müziği var onu da söyleyelim.Düşman birliklerini sağdaki haritadan takip edebilirsiniz.
11 yıl önce eklendi - Star Craft
Başta verilen silah ve askerlerinizi iyi bir strateji kurarak alana yerleştirin ve düşmanların üssünüze girmesini engelleyin