Seri Katil (+13)

Her gün yeni bir görev yeni bir heyecan ... Şimdi ki göreviniz "Sniper ile seri katil olmak " Hazırlanın ve burada Soğuk kanlılık önemli ... Nasıl Oynanır ? Mouse (fare) ile hedefi tutturun ve Sol tık ile ateş edin ... DİKKAT: her kişi için tek bir şansınız var ...

4 / 5 (58 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
11 yıl önce eklendi - Oto hırsızı
Park halindeki araçları Polise yakalanmadan tek tek çalmanız gerekiyor. Ekrana gelen kodu doğru girmelisiniz. Kodlar yön tuşlarından oluşmaktadır.
10 yıl önce eklendi - Tank saldırısı
Tankına atla, tüm düşmanları öldür! Oyun Şekli:A veya Sol yön tuşu ile sola, D veya Sağ yön tuşu ile sağa hareket et, W ile roket at, Boşluk ile otomatik ateş modunu aç. Fare (mouse) ile nişan al ve ateş et!
8 yıl önce eklendi - Gece Yarısı Gezinti
Gece yarısı bisikletinizle gezmek ister miydiniz? Hava biraz karanlık ve fırtına var bu gece! Sakin fırtınaya yakalanma! Nasıl Oynanır? Sağ yön tuşu ile ilerleyin! Yukarı ve aşağı tuşu ile dengenizi sağlayın! Oyun Tuşları: gece yarısı gezinti oyunu
8 yıl önce eklendi - Hayalet Hacker
"Hayalet Hacker" adlı bu oyun güzel bir savaş ve strateji içerikli bir aksiyon oyunudur! Sadece nereye neyi yerleştireceğinizi bilmeniz gerekiyor! Oyun Tüyoları: "Silahları satın alabilmek için gerekli para puana ihtiyacınız var, bunun içinde canavarları öldürün!" Nasıl Oynanır? Sol tık ile alt bölümden silah ve ek özellik alabilirsiniz. Oyun Tuşları: Hayalet Hacker