Sörf Futbol

Denizde mükemmel vakitler geçiren bir grup arkadaş, sörf yaparken futbol oynamayı keşfetmişler. Bu eğlenceli oyuna sizde katılın! Oyundan Notlar: "Karşıdan gelenlere yakalanmayın!" Nasıl Oynanır? Yön tuşları ile yönlendirin! Oyun Kontrol Tuşları: Sörf Futbol

3 / 5 (18 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
11 yıl önce eklendi - Robot savaşı
Robot Savaşı Oyunu "Start" ile oyunu başlıyoruz.. Amacımız Robotumuz ile Karşımıza gelen robotları öldürmek.. Robotları ve cisimleri öldürerek yeni silahlar cıkıyor onları alıp silahımızı güçlendirebiliriz. Oyunu Oynamak İçin "Mouse" Kullanıyoruz.
7 yıl önce eklendi - Kara Şovalye
Kara şovalye engel tanımaz, korkusuz biri ve siz onu bu niteliklere göre yönlendirmeli onu doğru yola ulaştırmalısınız yoldaki engellere dikkat...! Nasıl Oynanır? X tuşu ile zıpla, Fare sol tık ile vur Oyun Tuşları: X tuşu ve oyun
11 yıl önce eklendi - Süper komando
"play game"e tıklayın sonra zorluk derecenizi seçin ve "start"a tıklayarak oyuna başlayın. Komandonuzu ok tuşlarıyla kontrol ediyorsunuz, "crtl" tuşu ile ateş ediyorsunuz. "1,2,3,4,5" tuşlarıyla istediğiniz silahı seçebilirsiniz, ancak oyunun başında sadece bir silahla başlıyorsunuz, ilerki bölümlerde farklı silahlara sahip olursunuz.
7 yıl önce eklendi - Büyük İş Makinesi
"Büyük İş Makinesi" yine iş başında! En zor, en ağır ve en tehlikeli görevler onun işi. Bu aksiyon dolu dakikalara sizde hazır mısınız? Oyun İçi Notlar: " Başlangıçta "space" tuşu ile yükün tamamını alın!" Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile yükü yükleyin! Oyun Tuşları: Yönlendir! ve Yükü Yükle!