Trenle Nakliyat

Nakliye şirketi uzun yollara güzel bir çözüm bulmuş ve artık uzak şehirlere "Trenle Nakliyat" yapılıyor. Ama Tren kullanmak o kadar kolay da değil, bu zor görev sizi bekliyor? Nasıl Oynanır? Yukarı yön tuşu ile treni ilerletin. Tabi bazı eğimli yollarda destek gerekebilir bu desteği sol altta dolmakta olan bölüm sağlayacak "space" tuşu ile destek alabilir ya da hızlanabilirsiniz. Kontrol Tuşları: Trenle Nakliyat oyunu Trenle Nakliyat oyna

4 / 5 (19 üyenin oyu)
8 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
11 yıl önce eklendi - Savaşcı Robot
Sırasıyla New Game,PLAY,START,START,START deyiniz. Oyun mouse ile oynanıyor.
8 yıl önce eklendi - Büyük İş Makinesi
"Büyük İş Makinesi" yine iş başında! En zor, en ağır ve en tehlikeli görevler onun işi. Bu aksiyon dolu dakikalara sizde hazır mısınız? Oyun İçi Notlar: " Başlangıçta "space" tuşu ile yükün tamamını alın!" Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile yükü yükleyin! Oyun Tuşları: Yönlendir! ve Yükü Yükle!
9 yıl önce eklendi - Asrın savaşı
asrın savaşı gerçekten de.muhteşem bir görüntü ile birlikte gerçege yakın bir gösterim ile asrın savaşını oynamaya ne dersiniz.Çok beğeneceğinizi düşündüğümüz harika bir aksiyon oyunu oyunvitrinin'de sizleri bekliyor...Oyun biraz yavaş açılabilir ama beklemeye değecek kadar güzel bir oyun.yavaş açılmasının sebebi oyundaki görselliğin çok fazla olmasıdır.Bu da oyunun ne kadar kaliteli ve eğlenceli olduğunu göstermektedir. oyuna play'e ve ardından new game'e tıkayıp, oyuncu adını yazdıktan sonra oyunun seviyesini gösteren easy medium veya hard'dan birine tıklayarak oyunu başlatabiliriz.Oyun başlayınca ingilizce olarak oyunda yapmamız gerekenleri anlatan yazılar gelecektir.O yazıların altındaki next tuşuna tıklyarak ilelemeli ve daha sonra da start tuşuna tıklayıp oyuna başlamalıyız.oyundaki hedefimiz düşman helikopter ve uçaklarını düşürmek olacaktır.Bunun için stratejik noktalara yerleştireceğimiz toplarla onlara ateş etmeliyiz.Topu yerleştirmek için sağda açılan menüdeki topa tıklayıp yerleştireceğimiz yere taşımalıyız.Paramızın durumuna göre bir kaç adet top yerleştirebiliriz.Top ile ateş ederken maus ile ateş yönünü ayarlamalıyız.Düşman uçakları hareketli olacaktır ve bize ateş edeceklerdir.Top'un zarar görmesi durumunda sağdaki menuden repair'e tıklayarak top'u tamie edebiliriz.Bu şekilde medium ve hard seviyelerine yükselerek oyundaki zor seviyeye ulaşabilir daha fazla heyeca yaşabiliriz.çok zevkli ve eğlenceli muhteşem bir oyun.İyi eğlenceler...
11 yıl önce eklendi - 3D Tank
"START" a basarak oyuna başlayın "W" İle Silah Değişitiriyorsunuz.yön tuşları ile sağ ve sola gidebiliyoruz.Görevimiz düşmanları yoketmek