Ülkeni Kurtar

Ülkenize saldırı düzenleniyor ve siz halkınızı koruyun ve gelen gemilere, helikopterlere ateş edin malzemeler: Sapan, Top, Roket, İnek v.b iyi şanslar... Nasıl Oynanır? Fare sol tık ile atış yapın Oyun Tuşları: oyun

3 / 5 (5 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
8 yıl önce eklendi - Derebeylik
Bu oyun 2007 sonuna kadar yapılmış en iyi stratejik rol yapma oyunudur. Bu oyunda onlarca kasaba ve yüzlerce farklı silah, kalkan gibi nesne bulunmaktadır.
8 yıl önce eklendi - Ajan Arabası
ajan arabasını siz kullanıyorsunuz uzun tuş ile ateş edebilir yön tuşları ile hareketi sağlayabilirsiniz.
6 yıl önce eklendi - Cermen Akıncılar
Savaşçı karakterleri ile bilinen Cermenler yine yeni bir mücadelenin peşindeler. Bir strateji oyunu olan bu oyunu oyunun yönlendirmeleri ile algılayıp son derece güzel bir plan ile ilerletmelisin. Oyun içerisinde Cermen halkına ait önemli karakterler mevcut. Sıcak savaş öncesi stratejini göstermelisin. Nasıl Oynanır? Sadece Mouse(fare) sol tık veya yön tuşları ile oyunu oynayabilirsiniz.
10 yıl önce eklendi - Star Dominion
Gerçek zaman strateji oyunu. Maden kaynakları, ve, savunma sistemleri olan şehirleri inşa eder, düşman tarafından kontrol edilen düşman esasları ve tutsak alma kaynaklarına saldırmak için yeni teknolojiler ve tren ünitelerini araştırır.Kısaca,Gerçek zamanlı strateji oyunu olan star dominion da kendimizi geliştirip düşmanı yoketmeye çalışıyoruz.