Ülkeni Kurtar

Ülkenize saldırı düzenleniyor ve siz halkınızı koruyun ve gelen gemilere, helikopterlere ateş edin malzemeler: Sapan, Top, Roket, İnek v.b iyi şanslar... Nasıl Oynanır? Fare sol tık ile atış yapın Oyun Tuşları: oyun

3 / 5 (5 üyenin oyu)
7 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
8 yıl önce eklendi - Bilgisayarını Kurtar
Bilgisayarına saldırmakta olan bin türlü virüsten koru, bilgisayarını koru ve onu hızlı bir defansla güvenlik altına al! Korumakta olacağınız bilgisayarın özellikleri: - 4 GB Ram ve 64 bit - Pintel marka işlemci olduğu biliniyor. Oyun İçi Notlar: "Oyunun hızını sağ alt tarafta ">" işaretiyle yanmakta olan tuşa tıkladığınızda ">>" olur ve oyun iki kat daha hızlı ilerler!" Nasıl Oynanır? Sol tık ile sağ bölümdeki silahlardan paranızın yettiği kadarını seçip! Korumak ve Güvenlik altına almak istediğiniz bölgeye yerleştirin. Oyun Tuşları: Sol tık!
9 yıl önce eklendi - Nehir savunması
muhteşem bir strateji oyunu daha sizleri bekliyor.Oyunda önemli olan şey sizin savunma araçlarını nerelere ve nasıl koyduğunuzdur.Dikkat etmeniz gereken şey ise düşmanın nehirden geçmesini engellemek olacaktır.Düşmanın nedirden geçmeden ne kadar önce öldürebilirsek o kadar fazla puan kazanırız ve ona göre de savunma araçlarımızın sayısı arttırabiliriz.Oyuna başlarken karşımıza üç adet 4 adet seçenek gelecektir.Easy düşük seviyeli oyunu,Normal normal seviyeli ve Hard ise yüksek seviyeli oyunu başlatacaktır.Spactate mod tuşu da size oyunun nasıl oynandığı gösteren bir tuştur.Tavsiyemiz oyunu oynamadan önce bu tuşa tıklayıp oyunun nasıl oynandığını izleyiniz.Oyuna easy tuşuna tıklayarak başlayalım.Karşımıza bir nehir gelecektir.Nehris sol tarafındaki geçitten düşmanlar gelecektir.Onları sağ taraftaki geçitten geçene kadar vurmalıyız.Bunun için yapmamız gereken sağ taraftaki savunma araçlarını dğşmanları en hızlı şekilde yok edebileceğimiz bir yere koymak olacaktır.Sağ taraftaki savunma aracların istediğimize tıklayıp altta açılan yerden savunmamızın şiddetini belirleyerek mause ile aracı nehrin istediğimiz bir yerine koyabiliriz.Bu şekilde easy bölümünündeki düşmanları vurduktan sonra diğer bölümlere geçebiliriz.İyi eğlenceler...
8 yıl önce eklendi - Ağır Makineli
Ağır makineli aracınızla ilerleyip düşman hedeflerini yok edin, son derece macera, aksiyon bir o kadar da strateji oyunu olan bu oyun kendinizi komutan gibi hissetmenizi sağlayacak! Nasıl Oynanır? Yön Tuşları ile yönlendirin ve "Space" tuşu ile ateş edin! Oyun Tuşları: Ağır Makineli Araç ve Ağır Makineli Kullan
8 yıl önce eklendi - Derebeylik
Bu oyun 2007 sonuna kadar yapılmış en iyi stratejik rol yapma oyunudur. Bu oyunda onlarca kasaba ve yüzlerce farklı silah, kalkan gibi nesne bulunmaktadır.