Yeşil tank

Kendinizi tankla savunmaya çalışınız.Mouse ile tankın namlusu her yöne hareket etmektedir.

4 / 5 (4 üyenin oyu)
10 yıl önce eklendi
BENZER OYUNLAR
7 yıl önce eklendi - Siyah Kahraman
Siyah kahramanımız macera peşinde siz de ona yardımcı olacaksınız engelleri aşmalısınız ok tuşlarını kullanabilirsiniz. Nasıl Oynanır? Ok tuşları ile hareket ediniz Oyun Tuşları: Siyah kahraman oyna
10 yıl önce eklendi - Muhafız
Space ile ateş ediliyor.Basılı tutarak hızı ayarlanıyor.Mermi bitince depodan alınır.
7 yıl önce eklendi - Kozmik Savaş
Gerçek adı "Cosmic Defender" olan bu oyun, rapidshare.com adlı sitede üyelerin upload (karşıya yükleme) ya da download (karşıdan yükleme) yaparken beklerken sıkılmamaları için oluşturulmuş güzel ve noslaljik bir oyun! Oyun İçi Notlar: "Space tuşu ile oyuna başlıyoruz, bütün böcekleri öldürün!" Nasıl Oynanır? Yön tuşları ile yönlendirin ve "space" tuşu ile ateş edin! Özel yeteneklerinizi nasıl kullanacağınız size belirtilecektir. Oyun Tuşları: Yönlendir ve Başla ve Ateş Et
8 yıl önce eklendi - Elektrik Adam
Bir elektrik adam ve onu öldürmeye çalışan bir grup düşman ... Siz de Bu Mücadeleye Ortak olun ... Nasıl Oynanır ? Yön Tuşları İle Rakibe Doğru yönlendirin... A,S,D tuşları ile Saldırın ... Eğer Piliniz Sarı renkli ise Q,W,E tuşları ile de Özel hareketleri deneyebilirsiniz ...